dilluns, 20 de maig del 2013

PLANTADA D'ARBRES





L’HORT CONTINUA ENDAVANT!!!, tot i les “retallades” i la poca ajuda de les institucions competents: NO, no ens faran enrere, sinó tot al contrari; ho anem ampliant!!!!.
Tothom ja sap que vam guanyar el 2012 un dels premis IMET d’educació Josep Vives Ciurana amb el Projecte de l’Hort Escolar ( fins fa molt poquet no hem rebut “el premi”:els dinerets). Aquest premi ens ha premés  continuar i millorar, tot i això  seguim remenant idees i contenidors per anar ampliant el nostre estimat hort. D’aquí ha sorgit l’activitat que en diem “plantada d’arbres”.
Aquesta activitat ha estat encapçalada pel professor Josep Mª i els alumnes de 6è i ha participat tota l’escola.
Els nens/es de 6è han preparat tot el material necessari per a fer la plantada: han fet els forats, han portat la terra adobada per plantar, han assignat un arbre per a cada curs i un mati hem baixat tots al pati a plantar els arbres. A partir d’aquest moment, cada curs és el responsable del seu arbre: de cuidar-lo, regar-lo, mimar-lo.....i esperar que doni el seu fruit .
A l’hort tenim : hortalisses, verdures, flors, plantes aromàtiques i medicinals, un hivernacle amb el planter.......i aquest curs també arbres fruiters: perera, presseguer, figuera, caqui, nectarina, magraner, cirerer, etc..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada